Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Η συνάντηση Χαρακόπουλου με τους αγρότες, να γίνει παράδειγμα για άλλους υπουργούς


Μαθήματα πολιτικού ήθους και υπουργικής συμπεριφοράς, συνεχίζει να δίνει ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, εν αντιθέσει με άλλα μέλη* του υπουργικού συμβουλίου.
Το πρόσφατο «μάθημα» τού αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ήταν η συνάντησή του με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών, κατά την οποία άκουσε τα προβλήματά τους, συζήτησαν και πλέον μελετούν μαζί να βρουν τις λύσεις.
Μετά τη συνάντηση ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, είπε: 
«Ευρισκόμενοι στις μυλόπετρες του μνημονίου προσπαθούμε να βρούμε ρεαλιστικές, εφικτές λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των αγροτών. Θέλω να ευχαριστήσω την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή των Αγροτών για την ιδιαίτερα χρήσιμη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε.
Στόχος μας είναι η μείωση του κόστους παραγωγής που έχει εκτιναχθεί τα τελευταία χρόνια. Προς την κατεύθυνση αυτή η Πανελλήνια Συντονιστική κατέθεσε ενδιαφέρουσες προτάσεις όπως η θέσπιση του αγροτικού πετρελαίου. Μία πρόταση που την μελετούμε έτσι ώστε να καταστεί εφικτή το συντομότερο δυνατό».
* >>> Για παράδειγμα, ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης, ο οποίος όχι μόνον δεν έδειξε, έστω ένα τυπικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα των δημοσιογράφων και των άλλων εργαζόμενων στα ΜΜΕ, αλλά κατά την ημέρα της απεργίας μας, ούτε καν δέχτηκε να συναντηθεί με τα προεδρεία της ΕΣΗΕΑ και των άλλων ενώσεων του Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου