Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Κρουαζιέρες στο... τζάμπα!

Ευχάριστη απόδραση από την σκληρή και πανάκριβη καθημερινότητα προσφέρει τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο ο Ο.Ε.Κ.(Οργανισμός Εργατικής Εστίας) σε χιλιάδες δικαιούχους παροχών του από την Αττική, μέσα από το 4ήμερο οργανωμένο πρόγραμμα αναψυχής “Κρουαζιέρα 2009”, με προορισμό νησιά του Αιγαίου. Οι θαλάσσιες εκδρομές θα πραγματοποιηθούν από το λιμάνι του Πειραιά και με το “Ελ. Βενιζέλος” της ΑΝΕΚ, το οποίο θα σηκώσει άγκυρα στις 27, 30 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου με κατεύθυνση τη Ρόδο, την Κω, την Τήνο και τη… Μύκονο!
Τη δυνατότητα να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και να απολαύσουν Δωρεάν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες (μεταφορά, διανυκτέρευση εντός του πλοίου για τρία βράδια, πλήρης διατροφή, έκπτωση 20% σε ποτά, σκευάσματα κ.λπ) θα έχουν συνολικά 4.800 άτομα.
Η χορήγηση των εισιτηρίων στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους θα αρχίσει από τη Δευτέρα (31 Αυγούστου) και θα γίνεται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες έως ότου εξαντληθούν, με την προσκόμιση των κατά περίπτωση απαιτούμενων δικαιολογητικών, που είναι: Αστυνομική ταυτότητα, θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας, απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης με 100 ημερομίσθια το έτος 2008, ΑΦΜ, αρχική απόφαση συνταξιοδότησης.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν δικαιούχοι παροχών ΟΕΕ που πέρυσι έκαναν χρήση μικτού προγράμματος παροχών με την προϋπόθεση ότι φέτος δεν έχουν κάνει χρήση του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού, δεν συμμετείχαν και δεν θα συμμετάσχουν σε κάποιο εκδρομικό πρόγραμμα του Οργανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου