Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Δημιουργείται κλίμα έντασης - Ίσως κάποιους να βολεύει η ανακατωσούρα - Η "συνταγή" της... βλακείας: Απεργία πείνας Ρωμανού + Κακιά... Τρόικα + Άφιξη Νταβούτογλου = ?..

Ούτε τα χθεσινά γεγονότα δεν ευαισθητοποίησαν τα «κέντρα» για το τι μέλλει γενέσθαι με τον 21χρονο Νίκο Ρωμανό. Η «αφασία» συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, που μετά την αρνητική απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Πειραιά, για εκπαιδευτική άδεια στον απεργό πείνας, ψάχνουν, λέει, να βρουν νομική φόρμουλα για επίλυση του προκύψαντος ζητήματος.
Ουδείς γνωρίζει πόσο θα αντέξει ακόμη ο οργανισμός του 21χρονου, όπως επίσης ουδείς γνωρίζει πόσο θα αντέξει το… ήπιο πολιτικό κλίμα.
Για όσους δεν κατάλαβαν, το τελευταίο 24ωρο δημιουργείται κλίμα έντασης και πολιτικής αστάθειας, όσο «ψύχραιμα» και αν δει κανείς την κατάσταση.
Από τη μια υπάρχει το θέμα του Ρωμανού, από την άλλη η υπόθεση με την τρόικα και εντός των ημερών μάς προκύπτει και η επίσκεψη του κ. Νταβούτογλου!
Πόση φαντασία από την εξουσία χρειάζεται, για να αντιληφθούν τα «αστροπελέκια» της ότι σιγοβράζει ψιλοξεσηκωμός; Εκτός και αν πρόκειται περί αρρωστημένων εγκεφάλων, που έχουν την εντύπωση πως κάποια ανακατωσούρα θα αυξήσει το προσδόκιμο ζωής κάθε «καβαλλημένου» της εξουσίας.
«Η βλακεία είναι ακατανίκητη»… και αυτό φοβίζει τον κάθε κάτοικο αυτού του τόπου, που έχει πάρει χαμπάρι πόσοι τόνοι ηλιθιότητας καταπλακώνουν το πολιτικό σύστημα.
Οι ώρες είναι πονηρές, η πολιτεία «νυστάζει» και σήμερα στις 19:30’ έχει ντέρμπυ…

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα φίλε.
    Η τελευταια παράγραφος νομίζω ότι τα λέει όλα, αλλά γεννά, σε μένα τουλάχιστον και μια απορία.
    "Η βλακεία είναι ακατανίκητη και αυτό φοβίζει τον κάθε κάτοικο αυτού του τόπου, που έχει πάρει χαμπάρι πόσοι τόνοι ηλιθιότητας καταπλακώνουν το πολιτικό σύστημα" Και αφού έχετε πάρει χαμπάρει τους τόνους της ηλιθιότητας πως γίνεται φίλε μου να δίνετε στον Τσίπρα 24% στον Καμένο 13% και δεν τους στέλνεται σπίτι τους;
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή