Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Δολοφονήθηκε ο Μένης Κουμανταρέας - Βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα στο διαμέρισμά του

Νεκρός στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη βρέθηκε τα ξημερώματα ο Μένης Κουμανταρέας.
Τον βρήκαν συγγενείς του και με οι πρώτες ενδείξεις να «δείχνουν» δολοφονία, αφού ο γνωστός συγγραφέας έφερε τραύματα στο πρόσωπό του.
Προς το παρόν έχει γίνει επιλεκτική έρευνα από τους αστυνομικούς που έχουν φτάσει στο σημείο, δηλαδή σε συγκεκριμένα σημεία του διαμερίσματος, ενώ δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης.
Ο Μένης Κουμανταρέας δεν βρέθηκε ούτε δεμένος, ούτε φιμωμένος. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή από τη νεκροψία που διενήργησε, κάνουν λόγο για μώλωπες και εκχυμώσεις στο πρόσωπο, από χτυπήματα χωρίς αντικείμενο (δηλαδή με τα χέρια). Ωστόσο, τα ακριβή αίτια θανάτου του γνωστού συγγραφέα θα διαπιστωθούν από τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί την Δευτέρα.
Ο Έλληνας πεζογράφος, δοκιμιογράφος και μεταφραστής. Μένης Κουμανταρέας μεγάλωσε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Πρότυπο Λύκειο Αθηνών Κάρολος Μπερζάν και φοίτησε στη Νομική και Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εργάστηκε κατά καιρούς σε ναυτιλιακές και ασφαλιστικές εταιρείες. Από το 1982 μέχρι και το θάνατό του ασχολείτο αποκλειστικά με τη συγγραφική του δραστηριότητα.
Ήταν βιωματικός συγγραφέας και η γραφή του ήταν συνηθισμένη να κινείται μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου