Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Κράτσα: Να προστατεύσουμε την Ελλάδα της εμπιστοσύνης


Ψήφο εμπιστοσύνης στην ευρωβουλευτή (ΝΔ) και υποψήφια στις ευρωεκλογές Ρόδη Κράτσα έδωσαν προχθές εκατοντάδες φίλοι της σε συγκέντρωση στην Αθήνα. 
Ιδιαίτερη συγκίνηση στη Ρόδη Κράτσα προκάλεσαν οι ομιλίες των πολιτικών που πέρασαν από τα έδρανα της Ευρωβουλής και γνώρισαν το ευρωπαϊκό της έργο, όπως:
Η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μαριέττα Γιαννάκου, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος ο πρώην ευρωβουλευτής Γιάννης Μαρίνος, υπογράμμισαν τη σημασία, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο σοβαρών εξελίξεων για την Ευρώπη και τη χώρα μας, να ψηφιστούν άνθρωποι με εμπειρία, γνώση, διεθνείς σχέσεις, όπλα που διαθέτει η Ρόδη Κράτσα. 
Όλοι τόνισαν ότι η Ρόδη Κράτσα είναι η ευρωβουλευτής που θα στηρίξει και θα εγγυηθεί τη συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αφού είναι η μόνη υποψήφια από τη σημερινή ευρωπαϊκή ομάδα της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Μαΐου. 
Η Ρόδη Κράτσα στην ομιλία της κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν τη ΝΔ για τη σταθερότητα της χώρας και τη συνέχιση της ευρωπαϊκής της πορείας. Μεταξύ άλλων είπε:
«Πιστεύω εξάλλου ότι οι πολίτες θα δώσουν την πρωτιά στη ΝΔ, το κόμμα που κατεξοχήν εκφράζει τη σταθερή πορεία σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, και ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό»  και προσέθεσε:
«Πρέπει να εκλέξουμε μία ισχυρή ομάδα από τη ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να υποστηρίξουμε μια καλύτερη Ευρώπη με περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρία για τους λαούς της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου