Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Μακάρι να είναι «παραμύθι»…

Από το «Macedonia TV» και την εκπομπή του κ. Λιακόπουλου έγινε μία «αποκάλυψη», η οποία έτσι και είναι πράγματι αποκάλυψη, αφ’ ενός θα πρέπει να γραφτεί με κεφαλαία και χωρίς εισαγωγικά και αφ’ ετέρου κάπου ίσως θα πρέπει να «ψαχνόμαστε» όλοι, μήπως και ζούμε σε μία κοινωνία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μερικών-μερικών και σε έναν κόσμο που μάλλον δεν ανήκει σε εμάς.
Ο κ. Λιακόπουλος παρουσίασε ένα δείγμα τηλεοπτικών μηνυμάτων που απευθύνονται στο υποσυνείδητο – τέτοιων που θα ζήλευε ο… Γκαίμπελς, θα επιβραβευόταν ο… Όργουελ και θα δοξάζονταν κάποιοι άλλοι που στο παρελθόν είχαν χρησιμοποιήσει την 7η Τέχνη για να περνάνε την κρυφή προπαγάνδα ή την «μαύρη» διαφήμιση προϊόντων.
Η συγκεκριμένη εκπομπή, πρόβαλλε μία γνωστή διαφήμιση προϊόντος ευρείας κατανάλωσης, η οποία -όπως κατήγγειλε ο κ. Λιακόπουλος- σε ένα τηλεοπτικό καρέ από τα 25 που περνάνε το δευτερόλεπτο, προβάλλονται γραπτά μηνύματα, όπως π.χ. ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ή ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ή ΟΧΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑ…
Η εν λόγω καταγγελία, οπωσδήποτε είναι αρκετά σοβαρή για να θεωρηθεί ως "γραφική". Γι' αυτό τον λόγο, η περίπτωση ίσως θα πρέπει να απασχολήσει κάποιους αρμοδίους. Έτσι, για του λόγου το αληθές, διότι ο κ. Λιακόπουλος με τις εκπομπές του έχει αποκτήσει χιλιάδες οπαδούς και τα όσα μεταδίδει... μεταδίδονται!
Στη φωτογραφία ένα «αχνό» δείγμα, από την καταγγελία του κ. Λιακόπουλου και για ευνοήτους λόγους δεν δημοσιεύονται πιο ευκρινείς φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου