Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Τον έσωσαν από αυτοκτονία και του έδωσαν κάτι από το υστέρημά τους - Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, ήταν κ. Κικίλια!

Αξίζουν συγχαρητήρια στους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ της Ρόδου για την ανθρωπιά που έδειξαν απέναντι σε έναν απελπισμένο άνθρωπο, ο οποίος ήταν έτοιμος να βάλει τέλος στη ζωή του. 
Οι αστυνομικοί όχι μόνο απέτρεψαν την προσπάθειά του, αλλά τον ενίσχυσαν οικονομικά για να σταθεί στα πόδια του!
Οι μοτοσικλετιστές που περιπολούσαν στην περιοχή του Μόντε Σμιθ εντόπισαν έναν 35χρονο να στέκεται στην άκρη του γκρεμού και να ετοιμάζεται να κάνει «βουτιά» θανάτου. 
Προσεκτικά και χωρίς να τον αναστατώσουν, τον πλησίασαν και προσπάθησαν να του πιάσουν κουβέντα επιχειρώντας να τον μεταπείσουν. 
Ο 35χρονος αποκάλυψε ότι η μακρόχρονη ανεργία που προκάλεσε αξεπέραστα οικονομικά προβλήματα, ότι δεν μπορούσε να καλύπτει ούτε τα βασικά έξοδα για την επιβίωση του ίδιου και της μητέρας του και ότι τους τελευταίους δύο μήνες είχε προσπαθήσει άλλες τρεις φορές να αυτοκτονήσει. 
Οι αστυνομικοί συγκινήθηκαν από το δράμα του και, σύμφωνα με το rodospress, συνεννοήθηκαν να του δώσουν όσα χρήματα μπορούσε ο καθένας τους από το υστέρημά του για να αντεπεξέλθει στις άμεσες υποχρεώσεις του. 
Ο επίδοξος αυτόχειρας αρνήθηκε αρχικά να δεχτεί τα χρήματα, στη συνέχεια όμως πείστηκε από τους ένστολους να τα κρατήσει και, όταν εξασφαλίσει δουλειά, να τους τα επιστρέψει.

1 σχόλιο:

  1. Να, κάτι τέτοια γίνονται και οι καθωσπρέπει δυτικοί τρελαίνονται μαζί μας!
    Απόδειξη ότι η καλή μαγιά, παρά τον μακροχρόνιο πόλεμου που δεχόμαστε ως Έθνος, ακόμα δεν χάθηκε!
    ''Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε-γέλασε...''. Και τι Βαλκάνια! Ελληνορθόδοξα, αντάρτικα και ασυμμόρφωτα...

    Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή