Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ανώμαλη προσγείωση... ιστοσελίδας στο "Μακεδονία"!


Η ιστοσελίδα "μαϊμού"
Η αληθινή ιστοσελίδα










Πλαστή αποδεικνύεται τελικά η ιστοσελίδα του Αεροδρομίου Μακεδονία (www.thessalonikiairport.gr/tickets/) που αναρτήθηκε προ ημερών στο «Εδώ Αθήναι» (http://xanthidisathens.blogspot.com/2012/03/blog-post_12.htmlκαι αυτό προκύπτει από σχετική ανακοίνωση του αρμοδίου υπουργείου, η οποία δημοσιεύτηκε στον ιστοχώρο της οικονομικής εφημερίδας «Εξπρές» (21/1/2012) και αναφέρει:
«Αναφορικά με δημοσιεύματα ιστοσελίδων και ιστολογίων, από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων διευκρινίζεται ότι στοιχεία σχετικά με τον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης ‘Μακεδονία’ υπάρχουν μόνον στην επίσημη ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας www.hcaa.gr.».
Μπορεί να πέρασαν περίπου δύο μήνες από τη διευκρινιστική ανακοίνωση του υπουργείου, παρ’ όλα αυτά δεν έχει αποκαλυφθεί η πηγή της «μαϊμού» ιστοσελίδας. Κάτι που έπρεπε να είχε γίνει σε χρόνο μηδέν, άσχετα εάν πρόκειται περί εθνικού θέματος, κάτι για το οποίο δεν έχουμε συνηθίσει να δείχνουμε τη δέουσα ευαισθησία…
Τέλος, υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος που είναι οι επωνυμίες της επίσημης και της «μαϊμού» ιστοσελίδας. Κι αυτό επειδή η επωνυμία της «μαϊμού» μοιάζει πιο... αληθινή από την πραγματική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου