Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Παραλίες Αθηνών και λαχανάκια Βρυξελλών


Είναι να απορεί κανείς, γιατί ενοχλήθηκε ο πολιτικός κόσμος για το περίπου 50% της αποχής, αφού και όλοι αν πήγαιναν στις κάλπες, τα ίδια αποτελέσματα θα είχαμε!
Αυτό θα αποδειχθεί, εάν στις βουλευτικές εκλογές πήγαιναν να ψηφίσουν εκείνοι που απείχαν και να κάνουν αποχή όσοι ψήφισαν στις ευρωεκλογές! Τίμια πράγματα...
Τίμια πράγματα, θα έλεγε και ένα «αστροπελέκι» της Ευρωβουλής, που είπε να πέφτει πρόστιμο σε όσους απέχουν από τις ευρωεκλογές!
Η βλακεία Βρυξελλών δεν σταματά εδώ, καθώς υπάρχουν και χειρότερα και πρόκειται για τη διαπίστωση «υδροκέφαλων» της Ε.Ε. που δεν είπαν κουβέντα ότι η αποχή προκλήθηκε επειδή τουλάχιστον οι μισοί Ευρωπαίοι δεν δέχονται την Ευρώπη που μας προσφέρεται. Την Ευρώπη των ολίγων, των λαμόγιων και των σαλεπιτζήδων, όπου ο πολίτης παίζει τον ρόλο του «βαστάζου» και του «αχθοφόρου» της κάθε παπαροαπόφασης που μας κάνει τη ζωή δυσκολότερη.
Σαν τα μούτρα τους την έκαναν την Ευρωπαϊκή Ένωση και όσο οι Βρυξέλλες δεν αντιλαμβάνονται ότι οι λαοί της Γηραιάς Ηπείρου δεν είναι... λαχανάκια, τόσο η διαβίωση θα γίνεται χειρότερη και η επιβίωση κάπως αδύνατη. Εκτός και αν το κάνουν... επίτηδες. Αν συμβαίνει αυτό, τότε ίσως πολύ σύντομα θα αντιληφθούν ότι η γη έχει ανοίξει κάτω από τα πόδια τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου