Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Κώστας Καψής υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων


Με τη σημαία του "Πράσινου Κινήματος" του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τη δημαρχία της Αθήνας, ο επί σειρά ετών δημοτικός και περιφερειακός σύμβουλος, Κώστας Καψής (φωτό).
Αυτό έγινε γνωστό χθες σε συνέντευξη Τύπου των συμπροέδρων του "Πράσινου Κινήματος", Ρίας Ακρίβου και Κώστα Καλογράνη, όπου δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα των πρώτων τεσσάρων υποψηφίων περιφερειαρχών και των 17 υποψηφίων δημάρχων, για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.


Οι πρώτοι υποψήφιοι του Πράσινου Κινήματος στις Περιφέρειες είναι:

  • ΑΤΤΙΚΗΣ: Υποψήφιος Περιφερειάρχης το μέλος του πολιτικού μας συμβουλίου και πρόεδρος του Πράσινου Ιδρύματος "Θεόφραστος", Νίκος Παπαδάκης. Φυσικός, με πολύχρονη θητεία στην αυτοδιοίκηση, πρώην πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Ελληνικού.
  • ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Υποψήφιος Περιφερειάρχης, το μέλος του Πολιτικού μας συμβουλίου, στέλεχος επιχειρήσεων Θανάσης Ακρίβος. Γνωστός και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης για τα άρθρα του στη βοτανοθεραπεία και τις βιολογικές, εναλλακτικές λύσεις. Αθλητής μεσαίων αποστάσεων, από οικογένεια με ιστορία στον πολιτισμό, στη δημοτική και λαϊκή παράδοση.
  • ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Υποψήφια Περιφερειάρχης, το μέλος του κόμματος μας, οδοντίατρος και ασυμβίβαστη μπλόγκερ Γιούλη Παπαδοπούλου. Γνωστή για τις αποκαλύψεις της και την κριτική που ασκεί στην εξουσία, για εμάς, το Πράσινο Κίνημα, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η καθαρή και έντιμη στάση που έχει κρατήσει, στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο και ο κοινός μας αγώνας κατά του απαράδεκτου ΣΔΙΤ που έχει υπογραφεί στην Πελοπόννησο.
  • ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : Υποψήφιος Περιφερειάρχης, το μέλος της Κεντρικής μας Επιτροπής , γυμναστής και δύτης Δημήτρης Γρίβας. Έχει μεγάλη εμπειρία και αμέτρητες ώρες κατάδυσης στην απορρύπανση θαλάσσιων περιοχών. Παράλληλα, έχει πλούσιο έργο και κοινωνική προσφορά σε μαθήματα αυτοάμυνας σε γυναίκες και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Στους Δήμους, είναι:

  • ΑΘΗΝΑΙΩΝ : Υποψήφιος Δήμαρχος το μέλος του Πολιτικού μας Συμβουλίου και χρόνια αυτοδιοικητικός Κώστας Καψής. Τρεις φορές εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, μία φορά νομαρχιακός σύμβουλος Αθηνών και μία φορά περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, με εμπειρία και έντονη κινηματική δράση.
  • ΠΕΙΡΑΙΑ: Υποψήφιος Δήμαρχος, ο επιχειρηματίας Πέτρος Μαυρέας. Γνωστός για την αλληλεγγύη, την προσφορά του σε άπορους και την κινηματική δράση για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
  • ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Υποψήφιος Δήμαρχος, το μέλος της Κεντρικής μας Επιτροπής, ιατρός χειρούργος ορθοπεδικός, Γιώργος Κυρούσης. Με μεγάλη εθελοντική προσφορά των ιατρικών του γνώσεων υπέρ των οικονομικά αδυνάτων.
  • ΑΧΑΡΝΩΝ: Υποψήφιος Δήμαρχος, το μέλος της Κεντρικής μας Επιτροπής οικονομολόγος Πέτρος Κανελλόπουλος. Με έντονη δραστηριότητα και γνώση στα φωτοβολταϊκά προϊόντα.
  • ΝΙΚΑΙΑΣ: Υποψήφιος Δήμαρχος, το μέλος του Πολιτικού μας Συμβουλίου, ιδιωτικός υπάλληλος Χρήστος Παπακωνσταντίνου. Γυμναστής και προπονητής ποδοσφαίρου σε παιδιά μικρών ηλικιών και αθλητής μεσαίων αποστάσεων.
  • ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Υποψήφιος Δήμαρχος, το μέλος μας, φοροτεχνικός και οικονομολόγος Μανώλης Μουζουράκης. Μέλος του δρομικού κινήματος, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, στον υγιεινό τρόπο διατροφής.
  • ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Υποψήφια Δήμαρχος, το μέλος του πολιτικού μας συμβουλίου, ιατρικός επισκέπτης, Ματίνα Βρέκου. Με έντονη εθελοντική δράση στα συσσίτια αλληλεγγύης προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
  • ΦΥΛΗΣ: Υποψήφιος Δήμαρχος, το μέλος του πολιτικού μας συμβουλίου, ελεύθερος επαγγελματίας, Νίκος Ντούρος. Συνδικαλιστής για τα θέματα των λαϊκών αγορών, με δράση στον αγώνα για το κλείσιμο της χωματερής στη Φυλή.
  • ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Υποψήφιος Δήμαρχος, το μέλος του πολιτικού μας συμβουλίου, δημοτικός υπάλληλος Γιάννης Δελής. Συνδικαλιστής σε θέματα εργαζομένων των Δήμων, με έντονη δράση στο φιλοζωικό κίνημα.
  • ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Υποψήφιος Δήμαρχος, το μέλος μας, ελεύθερος επαγγελματίας Άγγελος Νταβίας. Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου, με έντονη, ασυμβίβαστη και κριτική άποψη απέναντι στην εξουσία.
  • ΩΡΟΠΟΥ: Υποψήφια Δήμαρχος, το μέλος του πολιτικού μας συμβουλίου, εκπαιδευτικός Μαρία Μπαζούκη. Με μεταπτυχιακές σπουδές στην ειδική αγωγή και καθημερινούς αγώνες για τα δικαιώματα των ζώων.
  • ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ: Υποψήφια Δήμαρχος, το μέλος μας, εκπαιδευτικός Στέλλα Αλεξοπούλου. Με μεγάλη εμπειρία, στον πρώτο και δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.
  • ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Υποψήφιος Δήμαρχος, το μέλος του πολιτικού μας συμβουλίου, ελεύθερος επαγγελματίας, Παντελής Βάλλας. Πρώην αγροτοσυνδικαλιστής, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην πολιτιστική μας παράδοση.
  • ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ: Υποψήφια Δήμαρχος, το μέλος μας, νοσηλεύτρια Αναστασία Κολιάκου. Με μεγάλη συνεισφορά προς τους συνανθρώπους μας σε μονάδες αιμοκάθαρσης και πολύχρονη δράση στον αθλητισμό.
  • ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Υποψήφιος Δήμαρχος, το μέλος της Κεντρικής μας επιτροπής Παναγιώτης Ντελής. Υπάλληλος τοπικής αυτοδιοίκησης, με έντονη δράση στο φιλοζωικό κίνημα.
  • ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Υποψήφιος Δήμαρχος το μέλος μας Βαγγέλης Καραγιαννάκης. Επαγγελματίας μουσικός, με έντονη δράση και επιτυχίες στον αθλητισμό.
  • ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΔΡΑΜΑΣ: Υποψήφιος Δήμαρχος το μέλος μας, ιδιωτικός υπάλληλος, Θεόφιλος Λαζαρίδης. Ορειβάτης, φυσιολάτρης και εθελοντής δασοπυροσβέστης, με έντονη δράση για τη διάσωση των οικοσυστημάτων και της βιοποικιλότητας.

Τέλος, σημειώνεται ότι όπως ανακοινώθηκε τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν τα πλήρη βιογραφικά των υποψηφίων Περιφερειαρχών και Δημάρχων στο site www.prasinokinima.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου