Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Διάσημος... ο Πακιστανός δράστης

Οι άστοχες κινήσεις των αστυνομικών αρχών που συνέλαβαν και ανέλαβαν την κράτηση και μεταφορά του Πακιστανού δράστη, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, έως και «σενάρια». 
Αριστερά ο... δράστης Δημ. Πώποτας και με τα χέρια
στο κεφάλι ο... αξιότιμος κ. Πακιστανός. 
Το γεγονός ότι η μεταφορά του δράστη έγινε με μάσκα και σε στυλ Σάββα Ξηρού, με απαγόρευση φωτογράφισής του, σε σημείο μάλιστα να συλληφθεί ως… παρανομών ο συνάδελφος Δημήτρης Πώποτας, ήταν «σκηνές» που δημιούργησαν υποψίες. 
Πόσο μάλλον όταν ψιθυρίζεται στο διαδίκτυο ότι «ο δράστης ήταν πολύ γνωστός στην κοινωνία της Πάρου» ή «ιδιαίτερα γνωστό και πολιτικοποιημένο άτομο, το οποίο έχει συμμετάσχει και στα δρώμενα της “Υπατείας”»! 
Με αυτά και με άλλα, όπως π.χ. η απαγόρευση φωτογράφισής του (ενώ επιτρέπεται η φωτογράφιση των κατηγορουμένων για παιδική πορνογραφία), αλλά και η ευαισθησία τού ιατροδικαστή να τρέξει για να διαπιστώσει εάν πράγματι έφαγε τις «ψιλές» του ο δράστης, είναι στοιχεία που εξάπτουν την φαντασία και δίνουν τροφή για την δημιουργία διαφόρων «σεναρίων». 
*** Άραγε από πού να έμαθε ο Πακιστανός μετανάστης ότι η Δικαιοσύνη αντιμετωπίζει διαφορετικά έναν εγκληματία ενήλικο (άνω των 21 ετών) και διαφορετικά έναν ηλικίας 19 χρόνων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου