Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ
48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ
ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ



ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
18 Μαρτίου 2008

Κατά την σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ αποφασίστηκαν τα εξής με ομόφωνη απόφαση των παρόντων μελών του:
Ζητάμε να αποσυρθεί το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Κηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας για σήμερα από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ σε όλα τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα.
Επεκτείνουμε την αυριανή 24ωρη απεργία, που έχει, ήδη, κηρυχθεί σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 19 Μαρτίου έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης 20 Μαρτίου με νέα 24ωρη απεργία από τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης, 20 Μαρτίου 2008 έως τις 06.00 π.μ. της Παρασκευής, 21 Μαρτίου 2008, ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ (ιδιωτικά ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, ΕΡΤ, ενημερωτικά sites, portals κ.λπ., καθώς και στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και σε όλα τα Γραφεία Τύπου των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ).
Την Πέμπτη οι δημοσιογράφοι εργάζονται κανονικά σε όλες τις εφημερίδες και το ΑΠΕ, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση της κοινής γνώμης για τις εξελίξεις στον απεργιακό αγώνα.
Το Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, που λειτουργεί και ως απεργιακή επιτροπή, θα βρίσκεται από απόψε και ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ σε διαρκή συνεδρίαση για την περιφρούρηση των απεργιακών κινητοποιήσεων.
Η συγκέντρωση των απεργών δημοσιογράφων θα γίνει αύριο στις 11 π.μ. στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μάρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου